zaterdag 12 oktober 2019

Naar huis (12/10/19)

Naar huis

Uitchecken op de kamer doen we via de smartTV. Dus geen lange wachtrijen aan de receptie. Om 7u vertrekken we met Uber naar de luchthaven. Op de luchthaven in Las Vegas moeten we nog wat bagage van valies wisselen omdat deze net te zwaar geladen is. In de buurt van de gate eten we bij Cinnabon een koffiekoek met een koffie. Dit was echt vettig en vies eten, onvriendelijk personeel, echt walgelijk. Bij deze keten zullen we nooit meer iets eten.

Om 10u15 vertrekken we met een B757 van United naar Houston. In Houston hebben we 90 minuten om over te stappen. Dan volgt een nachtvlucht van 9u30 met een B777 naar Amsterdam.  Kim en Liza zitten samen aan het raam en twee rijen erachter zit ik met Fons. Na het diner kunnen we even slapen. We zijn veel te snel weer wakker. Maar de tijd gaat wel redelijk snel voorbij. ’s Morgens rond 9u landen we op Schiphol waar we worden opgewacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Valley of Fire State Park (24/09/19)

Valley Of Fire campground Bij de ochtendschemering om 6u00 worden we wakker. Na het ontbijt op het bankje buiten klimmen we op d...