zaterdag 5 oktober 2019

Outlet Shoppen in Tucson (05/10/19)

 Lost Dutchman State Park

Vandaag is het mijn verjaardag. Toch al de zoveelste keer dat ik mijn verjaardag mag vieren in mijn favoriete vakantieland.

’s Nachts koelde het nog best goed af tot een aangename 18°C. Na het ontbijt is de eerste activiteit van de dag een wandeling in het park. Tijdens een korte wandeling van 1,5 km zien we vele soorten cactussen met op de achtergrond enkele bergen waar we zelfs een basejumper zien. Na een korte stop bij Safeway rijden we door naar Tucson. In de camper draait de airco op volle toeren. Maar in deze temperaturen is het onmogelijk om zo’n grote camper op een aangename temperatuur te houden.






Tucson Outlet shoppen

Tucson heft meerdere outlet malls. Wij gaan naar de Premium Outlets waar enkele tientallen merkwinkels zijn. De merken waarin wij interesse hebben zijn allemaal aanwezig. Eerst lunchen we op de parking met een boterham en een spiegelei. Na twee en een half uur shoppen komen we met drie volle zakken terug bij de camper aan. De al bij al bescheiden buit: een paar Nike loopschoenen voor Kim, twee Levi’s jeansbroeken voor mezelf en voor iedereen een paar Adidasschoenen.

Gilbert Ray Campground

Kamperen willen we doen op Gilbert Ray Campground, op een half uur rijden van de shopping mall. Onderweg rijden we over de West Gate Pass Road, een bergpas met steile stukken en scherpe bochten. Eigenlijk zouden wij moeten omrijden omdat het verboden is voor voertuigen boven de 12000 lbs en wij daar ietsje boven zitten. Dit is echt een prachtige weg tussen de heuvels vol met cactussen.

Op de Campground vinden wij nog een mooi plekje met voorzieningen. Dit is een goed onderhouden campground midden in de natuur aan de rand van het Saguaro National Park. De omgeving staat vol met saguaro’s en vele andere soorten cactussen. Het diner bestaat uit wraps met bonensaus en groenten. De zonsondergang in combinatie met de cactussen is echt prachtig. In de camper was het echt wel bijzonder warm, gelukkig hebben we stroom zodat we de airco een tijdje kunnen opzetten.  






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Valley of Fire State Park (24/09/19)

Valley Of Fire campground Bij de ochtendschemering om 6u00 worden we wakker. Na het ontbijt op het bankje buiten klimmen we op d...