donderdag 10 oktober 2019

Onderweg naar Las Vegas (10/10/19)

Mojave Dessert

Rond 9u00 vertrekken we vanop de campground. Via de Mojave National Preserve rijden we naar Las Vegas. Buiten is het best koud en winderig. Deze woestijn is een desolaat landschap waar we maar weinig ander verkeer tegenkomen. Bij het Kelso Depot stoppen we even om de benen te strekken. In het visitor center halen we snel een stempel om in onze paspoorten te zetten.



Outlet shopping

Net over de grens van Nevada stoppen we bij de Outlets in Primm. Naast outlets staan hier ook al enkele casino’s met een achtbaan rond. Bij de outlets koop ik een paar schoenen van Nike. Daarna rijden we verder naar Las Vegas en de eerste stop is de Las Vegas South Outlets. Fons krijgt er een vestje van Columbia. Nog even tanken, wat hier veel goedkoper is dan in California.


Oasis RV Resort

Halverwege de namiddag komen we aan op de laatste camping van onze reis, het Oasis RV Resort. Dit is een gigantische camping met honderden campers op een rijtje. Hier staan vele indrukwekkende modellen tussen. Campers van deze grootte zie je in Europa niet rijden. Wij staan op de rand van de camping. Geef ons maar een rustige camping midden in de natuur. Maar gelukkig hebben ze hier wel een zwembad. Het zwembad is aangenaam van temperatuur. Buiten is het maar 20°C, abnormaal laag voor de tijd van het jaar. Er staat ook een koude wind. Na het zwemmen gaan we eten in de camper. En dan is het tijd om de camper op te ruimen en de valiezen in te pakken.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Valley of Fire State Park (24/09/19)

Valley Of Fire campground Bij de ochtendschemering om 6u00 worden we wakker. Na het ontbijt op het bankje buiten klimmen we op d...