dinsdag 8 oktober 2019

Onderweg naar Josua Tree NP (08/10/19)

Onderweg naar Joshua Tree NP

Vandaag hebben we met ruim 600 km de langste rit van de reis voor de boeg. We zullen vooral via Interstates rijden om het wat vooruit te laten gaan. Om 7u30 vertrekken we op de campground. De eerste stop is een Walmart niet zo heel ver van Phoenix, om de laatste keer boodschappen te doen voor in de camper. Na deze stop rijden we verder richting California. We tanken de camper nog eens goed vol bij het laatste tankstation in Arizona omdat de naft hier meer dan 1$ goedkoper is dan in California.


Joshua Tree National Park

Om 15u30 komen we in het park aan. Bij het Cottonwood visitor center vragen we achter het Junior Ranger programma. We rijden direct door naar de Cottonwood Campground, een grote campground in het zuidelijke en minst interessante deel van het park. De andere campings zijn te ver weg om nu nog naar toe te rijden en zonder de garantie te hebben dat er nog plaatsen vrij zijn.

’s Avonds eten we pasta met tomatensaus en met een pudding als dessert. Samen met Fons en Liza vullen we het boekje voor het Junior Ranger programma in.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Valley of Fire State Park (24/09/19)

Valley Of Fire campground Bij de ochtendschemering om 6u00 worden we wakker. Na het ontbijt op het bankje buiten klimmen we op d...